Hlavní obsah

O Drogbově budoucnosti se rozhodne do deseti dnů

Agent fotbalového útočníka Chelsea Didiera Drogby potvrdil, že pokud si forvard Pobřeží Slonoviny nenajde do deseti dnů nové angažmá, prodlouží s londýnským klubem stávající smlouvu. „Didier si sám stanovil deset dnů, ve kterých očekává, že se rozhodne o jeho budoucnosti. Pakliže se s nikým nedomluví, chce v Chelsea podepsat smlouvu na další dva roky,“ řekl pro BBC Drogbův agent Thierno Seydi.

Článek

Třicetiletý útočník, o němž se spekulovalo, že by mohl odejít do AC Milán, Barcelony nebo Interu Milán, kde by mohl znovu působit pod trenérem Jose Mourinhem, s největší pravděpodobností podle slov svého agenta nepřestoupí a s vedením Chelsea se dohodne na prodloužení smlouvy.

„Didier sám nepředpokládá, že začne trénovat s Chelsea, aby pak z týmu odešel. Dnes už to není situace jaká byla v listopadu. V té době Drogbu ovlivnil odchod kouče Mourinha, se kterým měl velmi blízký vztah. Nyní již není nic, co by mu bránilo v Chelsea zůstat,“ myslí si útočníkův manažer Seydi.

Sbírka fanoušků Marseille k přestupu nepomůže

Mezitím se na jihu Francie domluvili fanoušci klubu Marseille, odkud Drogba do londýnského celku před čtyřmi lety přestoupil, že uspořádají sbírku a pomůžou svému vedení ikonu klubu koupit zpět. V neděli se částka, kterou by byli fanoušci jihofrancouzského celku ochotni dát, vyšplhala nad jeden milión eur, z čehož měl samozřejmě radost prezident klubu Pepe Dioufa.

„Jsem touto zprávou potěšený a také mě pobavila. Ukazuje to skutečnou vášeň našich fanoušků,“ řekl k výši sumy Diouf, jenž zůstal nad věcí. „Vím, kolik Drogba v Chelsea vydělává,“ zakončil prezident klubu s tím, že i kdyby se fanouškům podařilo vybrat podstatně víc, k přestup jejich miláčka zpět do Marseille by to nepomohlo.

Reklama