Hlavní obsah

Evrovi hrozí trest kvůli potyčce se zaměstnanci Chelsea

LONDÝN

Obránce Manchesteru United Patrice Evra byl vedením anglické Fotbalové asociace (FA) obviněn z nevhodného chování kvůli účasti v potyčce po dubnovém utkání na stadiónu Chelsea. Trest hrozí nejen francouzskému fotbalistovi, ale také jednomu ze zaměstnanců londýnského klubu Samu Bethellovi.

Článek

K incidentu došlo při vyklusání hráčů United na skoro prázdném Stamford Bridge po prohře 1:2, po níž se Chelsea dvě kola před koncem na lídra anglické ligy bodově dotáhla.

Hráči United Paul Scholes, Gary Neville, Evra, Carlos Tévez a Gerard Piqué se nejprve dostali do ostré slovní přestřelky s několika trávníkáři, kterým se nelíbilo, že jim fotbalisté běhají po právě upravovaném úseku hřiště. Rvačce nakonec zabránil jen rychlý zásah bezpečnostní služby.

Mezi vyšetřovanými byl také další bek United Rio Ferdinand a jeden z členů bezpečnostní služby Chelsea. FA je však po prohlédnutí záznamů z průmyslových kamer a vyslechnutí několika svědků z ničeho neobvinila.

Ferdinand byl vyšetřován kvůli tomu, že po utkání chtěl v návalu vzteku kopnout v tunelu v tribuně do zdi, místo toho však zasáhl jednu z členek ochranky a zranil ji.

Reklama

Související témata: