Hlavní obsah

Tottenham si stěžuje na Liverpool a Manchester

LONDÝN

Fotbalový Tottenham si vedení anglické Premier League stěžuje na Manchester United a Liverpool. Londýnskému celku se nelíbí chování obou klubů, které se prý snaží "nechutnými" praktikami získat útočníky Dimitara Berbatova a Robbieho Keana.

Článek

Ředitel Tottenhamu Daniel Levy se rozhodl reagovat po prohlášení kouče United Alexe Fergusona, který uvedl, že Berbatov brzy Manchester posílí. "Tohle je jedna z nejhorších urážek v historii Premier League. Navíc je to neuvěřitelně pokrytecké, hlavně v souvislosti se stížnostmi United na Real Madrid kvůli lanaření Cristiana Ronalda," uvedl Levy.

Levymu se nelíbí ani chování Liverpoolu, který by rád získal Keana navzdory reakci klubu, že útočník není na prodej. "Arogantně se rozhodli nás ignorovat a systematicky se snaží naše hráče, kteří jsou pod smlouvu, odloudit," citovala agentura AP Levyho prohlášení.

Levy odmítl spekulace, že by se Tottenham dohodl na přestupech Berbatova a Keana, současně ale prohlásil, že klub je nyní v těžké situaci, protože oba hráči chtějí odejít. "V případě hráčů na klíčových postech útočníků je to velký problém. Stávají se totiž negativním faktorem v týmu," prohlásil.

Reklama