Hlavní obsah

Cristiano Ronaldo dostal od trenéra Fergusona hlídače

LONDÝN

Trenér fotbalistů Manchesteru United Alex Ferguson nechává svou největší hvězdu Cristiana Ronalda hlídat na každém kroku. Má tak přesné informace o tom, co portugalský záložník, který se zotavuje po operaci kotníku, dělá.

Článek

Zatímco Manchester je na přípravném turné po Africe, zraněný Ronaldo pobývá v Los Angeles, kde plní reklamní povinnosti. Pobyt v Hollywoodu nahrává bulvárním listům, které přinášejí informace o hráčově bujarém nočním životě v místních klubech.

"Tyto informace mě neznepokojují. Máme někoho, kdo je neustále s Cristianem. Proto vždy víme, co se v Los Angeles děje," řekl Ferguson listu Sunday Mirror. "Když se objevila informace o tom, že se fotbalista údajně opíjel vodkou, okamžitě jsem zavolal našemu člověku a ten mě ujistil, že to není pravda, že Cristiano nepil," dodal.

Legendární skotský trenér, který v Manchesteru působí již 22 sezón, zároveň vyloučil, že se Ronaldova kariéra začíná podobat dráze největší fotbalové celebrity Davida Beckhama, někdejší opory United. "Já bych je nesrovnával, jsou tam jasné rozdíly," řekl Ferguson. "Víme, že úspěch může hráče změnit. Cristiano se nyní zařadil mezi největší hvězdy a naší povinností je pomoct mu k tomu, aby zůstal svůj," dodal.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Boston i díky Pastrňákovi triumfoval v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články