Hlavní obsah

Nejhezčí fanoušky má podle modelingové agentury Liverpool

Pokud by o triumfu ve fotbalové Premier League rozhodovala krása fanoušků, radoval by se podle odborníků z modelingové agentury z vítězství Liverpool. Nejhorším celkem nejvyšší anglické soutěže by pak byl s nejošklivějšími příznivci Portsmouth.

Článek

Netradiční tabulku Premier League nechala sestavit televizní stanice Sky HD ve spolupráci s modelingovou agenturou D1 Model Management, jejíž specialisté vyhodnocovali vzhled a atraktivitu příznivců na televizních záběrech ze všech zápasů uplynulého ročníku. "Díky detailním digitálním záběrům jsme si mohli každého fanouška pořádně přiblížit, takže jsme se kolikrát hodně pobavili," řekl listu The Guardian Christian Skull z oddělení zákaznického servisu společnosti Sky.

Nejvíce sexy fanoušci, kteří zaujali skupinu porotců, byli dokonce kontaktováni a modelingová agentura jim nabídla smlouvy. "Brali jsme v potaz celkový vzhled fanoušků. Od symetrie jejich rysů až třeba po lesk vlasů," přidal Dean Cleary-Patterson, vyhledávač talentů z D1 Model Managementu, který měl na starost konečnou podobu žebříčku.

Pořadí podle krásy fanoušků zcela zpřeházelo zaběhnuté ostrovní tradice. Ze čtveřice tradičních velkoklubů se v čele tabulky udržel pouze Liverpool. Na druhém místě skončil Fulham, který loni bojoval o záchranu, třetí byl Tottenham a čtvrtý Sunderland.

Úřadující šampión Manchester United obsadil až desátou příčku, druhý celek loňské Premier League Chelsea byl pátý a Arsenalu patří sedmé místo.

Pořadí Premier League podle krásy fanoušků:
1. Liverpool, 2. Fulham, 3. Tottenham, 4. Sunderland, 5. Chelsea, 6. Newcastle, 7. Arsenal, 8. Bolton, 9. West Ham, 10. Manchester United, 11. Derby, 12. Middlesborough, 13. Manchester City, 14. Birmingham, 15. Aston Villa, 16. Everton, 17. Wigan, 18. Blackburn, 19. Reading, 20. Portsmouth.

Reklama

Související témata: