Hlavní obsah

Bývalý gólman Sparty překvapil nápadem celou Anglii. Co má v plánu?

To je nápad. Hvězda Newcastle United, bývalý brankář Sparty a Liberce, vytáhl nečekaný kousek, jak se v době pandemie koronaviru udržet ve formě. Jakmile doléčí zraněné koleno, půjde do akce. Naplánované to má skvěle, trenéra brankářů má totiž u sebe doma a k dispozici bude kdykoliv si zamane. „Brzy na mě bude na zahradě kopat a házet mi míče," svěřil se slovenský brankář Martin Dúbravka. Jeho nápad zaujal i anglická média. Koho jako trenéra brankářů angažoval?

Foto: Newcastle United

Martin Dúbravka s dresem Newcastlu.

Článek
Fotogalerie

Dúbravka totiž vymyslel, že jako svého trenéra angažuje svoji přítelkyni, která mu v těžkých chvílích ráda pomůže. Slovenský gólman se teprve dává dohromady po zranění kolenních vazů, kvůli tomu měl na pár týdnů s fotbalem stejně utrum, a tak mu ze sportovního hlediska nemusí momentální pauze v Premier League tolik vadit. Už je ale pořádně nažhavený, až půjde do akce a přítelkyně Lucia prověří jeho kvality.

Vezme na sebe roli trenérky a zároveň fyzioterapeutky „Bude na mě na zahradě kopat a házet mi míče," prozradil Dúbravka, který je šťastný, že se zdravotně dává dohromady. „První dva týdny byly obtížné, protože jsem nemohl nic moc dělat moc. Byl jsem na gauči, koleno muselo být v klidu a já jen odpočíval. Vyřizoval jsem také emaily."

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Home workout💪😁

Příspěvek sdílený Martin Heco Dubravka (@martindubravka),Bře 20, 2020 v 2:16 PDT

Slovenský gólman věří, že i když na |Ostrovech řádí nemoc Covid-19, tak se Premier League povede dohrát. „Je ale jasné, že na prvním místě je a bude zdraví. Musí to být bezpečné pro všechny. Takže to bude všechno ještě nějakou dobu trvat a určitě se bude hrát bez diváků," dodal.

Reklama

Související témata: