Hlavní obsah

Fotbalistu Wrighta-Phillipse z Chelsea chce Manchester City

Manchester City chce získat fotbalistu Shauna Wrighta-Phillipse z Chelsea. Londýnskému klubu za šestadvacetiletého záložníka nabídlo deset miliónů liber (asi 308 miliónů korun).

Článek

Adoptovaný syn slavného anglického fotbalisty Iana Wrighta se může vrátit do známého prostředí, protože před třemi lety odešel do Chelsea právě z Manchesteru City.

Wright-Phillips sice nejeví o návrat velký zájem, City se ho však pokouší zlákat smlouvou, která by z něj udělala nejlépe placeného hráče týmu. Podle listu The Guardian je fotbalista také pod tlakem ze strany Chelsea, která by peníze za jeho přestup chtěla použít na transfer Robinha z Realu Madrid.

Devatenáctinásobný reprezentant se může stát již čtvrtou posilou týmu trenéra Marka Hughese. City má nakročeno k tomu, aby v letním přestupním termínu utratilo nejvíc peněz z celé Premier League. Do Manchesteru zatím přišel za 19 miliónů liber jako nejdražší posila v historii klubu brazilský útočník Jo, obránce Vincent Kompany za šest miliónů a Tal Ben Haim za pět.

Reklama

Související témata: