Hlavní obsah

Robinho je prý blízko přestupu do Chelsea

MADRID

Vedení Chelsea je jen krůček od angažování brazilského fotbalisty Robinha. Španělský deník Marca v pondělí informoval o tom, že s vedením Realu Madrid jedná ředitel Chelsea Peter Kenyon a nabízí za Robinha 40 miliónů eur (asi 976 miliónů korun). Hráč by si v Londýně výrazně finančně polepšil z nynějšího ročního platu 2,1 miliónu eur.

Článek

Robinho chce z Madridu odejít už od začátku letní pauzy a svým licitováním už naštval i fanoušky, kteří jej při ohlašování sestavy před nedělním zápasem španělského Superpoháru vypískali. Příznivci si přinesli do hlediště i několik transparentů vyzývajících čtyřiadvacetiletého útočníka k odchodu.

Přestupu talentovaného brazilského útočníka nahrávají další souběžně vedená přestupová jednání. Chelsea už udělala pro Robinha místo v kádru tím, že poslala do AC Milán Ukrajince Andreje Ševčenka, Real zase shání případnou náhradu za Robinha. Španělská média nejčastěji hovoří o Klaasi-Janu Huntelaarovi z Ajaxu nebo Davidu Villovi z Valencie. Jednání o Villovi ale zatím nebyla úspěšná.

Reklama

Související témata: