Hlavní obsah

Milner překvapil Newcastle žádostí o odchod

NEWCASTLE

Anglický fotbalový reprezentant do 21 let James Milner zaskočil vedení Newcastlu United žádostí, aby mu umožnilo přestoupit do jiného klubu. Talentovaný záložník se obrátil na funkcionáře den poté, co gólem přispěl k výhře 3:2 nad Coventry v Ligovém poháru.

Článek

Zástupci Newcastlu uvedli, že dosud žádnou oficiální nabídku od jiného klubu neobdrželi. O Milnerovy služby se údajně zajímají Liverpool s Aston Villou.

"Mrzí nás, že James vidí svou fotbalovou budoucnost jinde. Je to platný člen týmu a je to teprve rok, co podepsal vylepšenou smlouvu," uvedlo vedení United. Milner přišel do klubu před čtyřmi lety z Leedsu, v jehož klubu debutoval v 16 letech v Premier League. Ve věku 16 let a 357 dnů dal gól proti Sunderlandu a stal se nejmladším střelcem v historii soutěže, kterým byl předtím Wayne Rooney.

Newcastle si vysloužil kritiku od hráčské asociace za to, že zveřejnil Milnerovu žádost o odchod. "Chtěl jen vylepšit kontrakt tak, aby by odrážel jeho přínos pro tým," uvedl zástupce asociace Mick McGuire.

Reklama

Související témata: