Hlavní obsah

Fotbalista Wright-Phillips se vrací z Chelsea do Manchesteru City

LONDÝN

Anglický reprezentační záložník Shaun Wright-Phillips se vrátil ze svého angažmá v Chelsea do Manchesteru City, kde podepsal čtyřletou smlouvu. Informovalo o tom ve čtvrtek vedení klubu poté, co se nová posila podrobila lékařské prohlídce.

Článek

Další finanční podrobnosti přestupu nebyly zveřejněny, britská média spekulují o částce devět milionů liber. "Jsem rád, že se vracím do City, a už se nemůžu dočkat, až tu znovu začnu hrát," pochvaloval si změnu šestadvacetiletý adoptovaný syn slavného anglického fotbalisty Iana Wrighta.

Právě z Manchesteru City zamířil před třemi lety do londýnského velkoklubu a majitel Roman Abramovič za něj neváhal vyplatit 21 miliónů liber. Talentovaný ofenzivní záložník se však nikdy nastálo do základní sestavy nabitého týmu neprosadil. "Jsem si jistý, že budou fanoušci nadšení z toho, že se Shaun vrátil," uvedl na klubových stránkách kouč Mark Hughes.

Vedení Chelsea se odchod Wrighta-Phillipse rovněž hodí, neboť získá finanční prostředky na plánovanou koupi Brazilce Robinha z Realu Madrid.

Reklama

Související témata: