Hlavní obsah

Manchester City se na poslední chvíli snažil získat i Gomeze

STUTTGART

Vedení anglického fotbalového celku Manchester City se na poslední chvíli snažilo posílit kádr vedle Brazilce Robinha i o německého reprezentačního útočníka Maria Gomeze. Hvězda bundesligového Stuttgartu to potvrdila v rozhovoru pro sobotní vydání deníku Bild.

Článek

"Ano, je to pravda. Manchester mě chtěl, ale náš týmový manažer Horst Heldt jeho nabídku odmítl," uvedl Gomez. "Mým cílem je jednou hrát za špičkový klub v Itálii, Anglii či Španělsku. Nemyslím si, že by nabídka Manchesteru byla pro mě tou poslední," dodal.

Manchester se po příchodu nového majitele v podobě finanční skupiny ze Spojených arabských emirátů snažil v poslední den přestupového období získat velké posily. Povedlo se to jen u Robinha, který přišel z Realu Madrid jako nejdražší hráč v historii anglické ligy. Další nabídky zůstaly nevyslyšeny včetně té, která dorazila do Stuttgartu.

Třiadvacetiletý Gomez byl zvolen nejlepším německým fotbalistou za rok 2007 a patří k oporám reprezentace. Ve Stuttgartu má smlouvu do roku 2012. V letní přestupovém období se ho rovněž neúspěšně snažil získat mnichovský Bayern.

Reklama

Související témata: