Hlavní obsah

Fanoušci Chelsea napadli autobus Manchesteru a rozbili mu čelní sklo

LONDÝN

Stejně jako loňský rok provázel zápas mezi londýnskou Chelsea a Manchesterem United, které skončilo remízou 1:1, incident. Tentokráte se o to nepostarali hráči, ale fanoušci Blues, když napadli autobus Manchesteru, který odjížděl ze Stamford Bridge. Neznámý výtržník hodil po červeném autobuse láhev a rozbil mu čelní sklo. Vše se naštěstí obešlo bez zranění.

Článek

„Jsme si vědomi hlášení o výměně názorů po odjezdu autobusu Manchesteru United  ze Stamford Bridge. Vyšlo najevo, že se jednalo o ojedinělý incident, přesto jsme zahájili důkladné vyšetřování ve spolupráci s policií. Chelsea nebude přehlížet násilí. Pokud naše vyšetřování odhalí viníka, podnikneme proti němu patřičné kroky,“ píše se v nedělním prohlášení Chelsea.

V loňské sezóně se stejný zápas hraný v březnu také neobešel bez potyčky. Do té se zapojil obránce Manchesteru Patrice Evra a údržbář Chelsea Sam Bethell, oběma hrozí tvrdý trest. Prohru 1:2 psychicky neunesl také další stoper Rudých Ďáblů Rio Ferdinand, který se po kopu do zdi a zranění členky ochranky musel omluvit.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články