Hlavní obsah

Fotbalista Robinho už si do Manchesteru přivezl manželku se synem

MANCHESTER

Brazilský fotbalista Robinho si nemůže angažmá v Manchesteru City vynachválit. Dokonce označil průmyslové město za nádherné a už tam přestěhoval manželku s malým synem.

Článek

"Elano (brazilský spoluhráč z klubu) mě vzal na procházku do města a moc se mi líbilo," citoval server Sky Sports Robinha, který do anglického klubu přišel v létě z Realu Madrid za rekordních 42 milionů liber.

"Potom, co mi o Manchesteru říkali známí, jsem byl mile překvapen. Myslel jsem, že tady najdu jen zpustošenou krajinu," dodal. "Vůbec to tak ale není. Město je nádherné, jsou tady skvělé restaurace a spousta místa pro zábavu. V centru jsem dokonce objevil jednu brazilskou restauraci. Určitě budu pravidelným hostem," dodal čtyřiadvacetiletý útočník.

Jediným Robinhovým problémem v novém působišti je zatím angličtina. "Naštěstí u fotbalu moc mluvit nemusíte. Když už něco na spoluhráče zakřičím, tak se mi smějí, protože jim to přijde vtipné, ale rozumí mi," prozradil.

Robinho nicméně slíbil, že na jazyku zapracuje. "Ještě jsem neměl ani jednu lekci angličtiny, ale až si najdu dům, pustím se do toho," prohlásil. "Za šest měsíců bude moje angličtina perfektní," dodal.

Reklama

Související témata: