Hlavní obsah

Bednář nerozumí tomu, že není ve fotbalové reprezentaci

LONDÝN

Fotbalový útočník Roman Bednář není spokojen s tím, že chybí v české reprezentaci, přestože se mu v anglické lize v dresu West Bromwich Albion daří střílet góly. "Nerozumím tomu," řekl listu The Times.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Český fotbalista Roman Bednář.

Článek

"Hraju v Premier League. Petr Čech je v reprezentaci, Tomáš Rosický je v reprezentaci a já ne. Dávám góly, loni jsem dával góly. To nestačí?" řekl Bednář listu, který o něm v pondělí otiskl dlouhý článek.

The Times také poznamenávají, že seznam věcí, na které si Bednář stěžuje, se může zdát nekonečný, a tak není divu, že mu manažer týmu Tony Mowbray dal přezdívku Mr Grumpy (Pan Nerudný). "Nemohl jsem být šťastný, když jsem seděl na lavičce...teď mi dává šanci - stejně jako dalším hráčům - a myslím, že si vedu dobře," vysvětloval Bednář, proč nebyl vždy spokojen.

The Times napsaly, že Bednář vzal Premier League útokem svými góly, drzostí i sebedůvěrou, která je taková, že se sám přirovnává ke Cristianu Ronaldovi. "Myslím, že mám něco speciálního, co nikdo jiný nemá. Vím, že Ronaldo je rychlý, dává góly, má skvělou techniku, všechno. Ale já jsem jiný hráč a mohu být v některých směrech lepší než on," prohlásil Bednář.

Bednář, který hrál v Mladé Boleslavi, skotském Heart of Midlothian a od loňska působí ve West Bromwichi, dal od začátku anglické ligy v šesti zápasech tři góly. O víkendu nastoupí právě proti Ronaldovi, West Bromwich se představí v Manchesteru v duelu proti domácím United.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články