Hlavní obsah

Čechův stav se lepší, ve středu by mohl chytat Ligu mistrů

LONDÝN/PRAHA

Jednička české fotbalové reprezentace a londýnské Chelsea Petr Čech věří, že se jeho zranění stehenního svalu zlepšilo natolik, aby mu dovolilo nastoupit ve středu v Lize mistrů proti AS Řím. V neděli by tak mohl být připraven i k důležitému duelu proti Liverpoolu.

Článek

Chelsea o víkendu bez Čecha dokázal zdolat Middlesbrough vysoko 5:0, když branku londýnského klubu hájil rezervní brankář Carlo Cudicini. „Byli jsme ve všech herních činnostech lepším mužstvem a navíc jsme předvedli výbornou střeleckou produktivitu při proměňování šancí,“ pochválil své spoluhráče Čech, který do zápasu raději nezasáhl a doléčoval zranění z duelu české reprezentace v Polsku.

Už ve středu čeká anglický klub duel v milionářské Lize mistrů na Stamford Bridge proti AS Řím a o víkendu šlágr Premier League s Liverpoolem. Čech by se rád v obou nadcházejících zápasech postavil mezi tři tyče. „Rozhodnou samozřejmě lékaři, ale vidím to nadějně, můj stav se zlepšuje,“ doplnil jeden z nejlepších gólmanů planety na svých oficiálních stránkách.

Reklama

Související témata: