Hlavní obsah

Podle Piquého byly za skvělou sezónou United hamburgery a pivo

BARCELONA

Za triumfem Manchesteru United v loňské sezoně Premier League a Lize mistrů prý mohla dieta složená z piva a hamburgerů. Podle bývalého obránce "Rudých ďáblů" Gerarda Piquého dokonce některým hráčům při pravidelném měření tělesného tuku nestačila ani stupnice na přístrojích.

Foto: Internet

Někteří hráči Manchesteru prý kouči Manchesteru United Alexi Fergusonovi ani nerozumí.

Článek

"Anglickou stravu si dokáže představit úplně každý. A hráči v United mohli jíst a pít, co chtěli a kdy chtěli," řekl Piqué španělským novinářům, když měl porovnat zázemí Manchesteru a Barcelony, kam přestoupil letos v květnu. "Každých patnáct dní nám měřili tělesný tuk. Neuvěříte, kolika hvězdám ani nestačila stupnice na přístroji, protože prakticky jedly jen hamburgery a pily pivo," dodal.

Strava nebyla to jediné, co jednadvacetiletého Španěla zaskočilo. "Když jsem přijel, neuměl jsem ani slovo anglicky. Při taktických poradách jsem byl úplně mimo, protože trenér Ferguson mluvil s hrozným skotským přízvukem, který pro mě byl jako čínština," uvedl. "Já jsem ale zdaleka nebyl nejhorší. I teď jsou v týmu hráči, co trenérovi nerozumí ani slovo," prohlásil.

Reklama