Hlavní obsah

Baroš prožije Vánoce doma, Rosický nevěděl

Prožít Vánoce doma, to je přání i většiny fotbalistů. I když Turecko je muslimskou zemí, také tady dostali hráči na sklonku roku volno. Na podzim znovuzrozený kanonýr Milan Baroš po svém nedělním hattricku mohl sednout do letadla a vrátit se domů.

Článek

I když nikdo z Barošova okolí nechtěl říct, kde bude útočník Vánoce trávit, podle informací Práva to bude doma ve Viganticích a možná pár dní na horách, protože začátkem ledna letí zpět do Istanbulu, kde zahájí krátkou přípravu na druhou polovinu sezóny.

Fotbalisté, kteří působí v Británii, musí zapomenout, protože kromě Štědrého dne a prvního vánočního svátku se hraje. „Budeme mít klasické české Vánoce, jen bez kapra, toho v Londýně neseženeme. Na tenhle rytmus zápasů už jsem zvyklý, na Štědrý den dopoledne se normálně trénuje. Odpoledne už budu s dcerou Adélkou a manželkou Martinou a sváteční chvíle si nenecháme ujít,“ pravil Petr Čech.

Marodící kapitán české reprezentace Tomáš Rosický o Štědrém dnu ještě v pondělí v podvečer neměl jasnou představu. „Angličané neslaví Štědrý den, pro ně je svátkem až druhý den. Tomáš by rád strávil svátky doma, ale ještě teď neví, jestli ho do Česka pustí. Jako rodina se rozhodneme na poslední chvíli, kde budeme,“ říkal jeho bratr Jiří Rosický v pondělí kolem páté hodiny vpodvečer.

Reklama

Související témata: