Hlavní obsah

VIDEO: Cristiano Ronaldo sešrotoval v tunelu své ferrari, vyvázl nezraněn

MANCHESTER/PRAHA

Portugalský fotbalista Manchesteru United Cristiano Ronaldo byl ve čtvrtečních dopoledních hodinách účastníkem automobilové nehody, při níž sešrotoval svoje ferrari. Jako zázrakem se držiteli Zlatého míče pro rok 2008 nic nestalo a ještě ve čtvrtek se zapojil do tréninku s mužstvem.

Článek

Podle policejního mluvčího Ronaldovo ferrari narazilo v tunelu do bariéry poblíž manchesterského letiště. Za Ronaldem v té době jel i jeho spoluhráč z týmu úřadujícího anglického šampióna Edwin van der Sar ve svém Bentley, do nehody se však naštěstí nezapletl. Sám třiadvacetiletý Ronaldo po nehodě řekl, že se cítí v pořádku. Portugalský reprezentant byl po bouračce podroben dechové zkoušce, která byla negativní.

Odtahový vůz odjíždí se zničeným ferrari Cristiana Ronaldafoto: ČTK/AP/Jon Super

O všem už ví samozřejmě i vedení klubu, kde si oddechli, že je jejich hvězda živá a zdravá. „Je v pořádku a normálně trénuje s týmem,“ řekl mluvčí klubu pro stránky BBC.

Zničené ferrari Cristiana Ronalda po jeho nehoděfoto: ČTK/AP/Jon Super

Očitý svědek nehody Jody Lomax vypověděl, že ferrari jelo přímo proti zdi a po nárazu vystoupil z vozu Cristiano Ronaldo. „Byl jsem v šoku. Naštěstí byl v pořádku a mohl chodit, akorát byl mírně otřesen. Kdo by však nebyl po takové ráně...,“ nechal se slyšet Lomax.

Policisté zkoumají zničené ferrari Cristiana Ronaldafoto: Reuters/Phil Noble

Reklama

Související témata: