Hlavní obsah

Chelsea údajně prohrála i kvůli Maradonovým doutníkům

Trenér argentinské fotbalové reprezentace Diego Maradona údajně nese vinu na tom, že hráči Chelsea prohráli jeden z klíčových zápasů o mistrovský titul na hřišti Manchesteru United. V den zápasu je totiž v jejich hotelu brzy ráno probudil požární alarm, který podle deníku The Sun spustil právě legendární fotbalista.

Článek

Zápas s Manchesterem prohrála malátná Chelsea jasně 0:3. Trenér londýnského celku Luiz Felipe Scolari si po utkání postěžoval, že jeho hráči působili unaveně i proto, že je již v 7:00 probudil požární poplach. Po něm museli rozespalí fotbalisté téměř hodinu čekat venku na mrazu.

The Sun v pondělí přinesl informaci, že za poplachem údajně stojí Maradona, který je znám svou zálibou v kubánských doutnících. Právě kouř z doutníku alarm údajně spustil.

"Vypadá to, že požární poplach se spustil kvůli kouři z cigarety někde ve 14. patře," citoval deník jednoho ze zasahujících hasičů s tím, že právě v tomto poschodí měl Maradona apartmá. Maradona v Manchesteru přespával, aby se druhý den podíval právě na zápas United s Chelsea.

Reklama

Související témata:
Doutníky