Hlavní obsah

Znuděný Mourinho po duelu Manchesteru s Chelsea: Průměr!

PRAHA

Servítky si Mourinho nebral...„To byl průměr,“ prohlásil bývalý kouč londýnské Chelsea Jose Mourinho poté, co na vlastní oči zhlédl víkendový zápas 21.kola anglické Premier League mezi Manchesterem United a Chelsea, v němž domácí přejeli Blues jasně 3:0. Výkon Rudých ďáblů v utkání, jež možná rozhodne o titulu, Mourinha přesto zklamal.

Článek

„The Special one“ (Pan Výjimečný), jak si rád Mourinho nechal za svého působení v Chelsea říkat, přijel na stadión Old Trafford osobně, neboť jeho současný tým Inter Milán vyzve v osmifinále Ligy mistrů právě Manchester United. Ten si v neděli s Čechem a spol. doslova pohrál a vyprovodil je po výprasku 3:0.

Předvedená hra Rudých ďáblů ale trenéra milánského Interu nijak nerozhodila. Ba naopak, cítil se spíš znuděný. „Jestli mě zápas zaujal? Ne. Manchester United si vyhrát zasloužil, žádná excelentní hra to ale nebyla,“ řekl Mourinho. „Výsledek se dal očekávat, předvedená hra ale patřila spíš k průměru,“ dodal.

Vítěz Ligy mistrů z roku 2004 s FC Porto přiznal, že se po utkání sešel s koučem Manchesteru Sirem Fergusonem, a společně si připili. „Ano, s trenérem Fergusonem jsem se samozřejmě sešel. Sklenku vína jsem ale nepřinesl, on už ji měl,“ prozradil Mourinho.

„Mluvil jsem s ním asi půl hodinu. Řekl jsem mu, jakou hrou se proti nim s Interem budeme prezentovat, on mi zase odkryl jejich sestavu, s níž hodlá proti nám nastoupit. Vyměnili jsme si myšlenky,“ glosoval setkání Mourinho, jenž se svým Interem vyrukuje proti Manchesteru v boji o čtvrtfinále Ligy mistrů na Old Trafford za měsíc.

Reklama

Související témata: