Hlavní obsah

Ronaldo má nový vůz, od spoluhráčů dostal šlapací auto "CR7"

MANCHESTER

Nejlepší fotbalista světa Cristiano Ronaldo už má náhradu za ferrari, které před týdnem rozbil při autonehodě. Spoluhráči z Manchesteru United mu koupili šlapací auto.

Článek

Ronaldo havaroval minulý čtvrtek při cestě na trénink United. Při karambolu v tunelu nedaleko letiště v Manchesteru zcela zničil předek svého ferrari za 200 000 liber (asi šest miliónů korun), kterému mimo jiné upadlo kolo.

Spoluhráči se podle listu News of the World rozhodli Ronaldovi ztrátu luxusního vozu Ferrari 599 GTB vynahradit a za 40 liber mu v hračkářství koupili šlapací auto pro děti. Dokonce mu na něj nalepili znak ferrari a poznávací značku CR7, podle iniciál portugalského reprezentanta a čísla jeho dresu. Plastové auto poté v tréninkovém centru klubu "zaparkovali" hned vedle Ronaldova dalšího vozu Bentley Continental GT Speed.

"Všichni se kolem toho hodně nasmáli, hlavně když Ronaldo auto nakládal do kufru auta. Říkal, že šlapací auto odveze dětem do nemocnice," citoval list jednoho ze zaměstnanců tréninkového centra.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články