Hlavní obsah

Arsenal se dohodl se Zenitem na přestupu Aršavina

PRAHA

Londýnský tým Premier League Arsenal Londýn přistoupil na přestupovou částku Zenitu Petrohrad za ruského fotbalového reprezentanta Andreje Aršavina. Ofenzivnímu hráči k přestupu ke Kanonýrům zbývá už jen dohodnout se na podmínkách nové smlouvy, což se nejeví jako samozřejmá záležitost. Částka, za níž Aršavin do Anglie putuje, nebyla prozrazena.

Článek

„Oba kluby v otázce přestupu hráče dospěly ke vzájemnému porozumění,“ zní v oficiálním stanovisku ruské strany. „Realizaci přestupu už teď brání jen doladění podmínek hráčovy smlouvy,“ informuje Aršavinův klub.

Arsenal se o ruského sedmadvacetiletého hráče začal výrazněji zajímat po EURO 2008. Oba kluby se ovšem nemohly dohodnout na odstupném. Nyní petrohradský Zenit přiznal, že přestupní částka odpovídá reálné hráčově ceně na trhu.

Aršavin, jenž v létě zaujal také vedení katalánské Barcelony, se nyní s Arsenalem musí dohodnout na nové smlouvě. Zástupci petrohradského klubu se ale nechali slyšet, že přemrštěné hráčovy požadavky jsou v tuto chvíli mimo finanční možnosti týmu Arséna Wengera.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články