Hlavní obsah

Reprezentant Kováč má namířeno z Moskvy do West Hamu

MOSKVA

Českému fotbalovému reprezentantovi Radoslavu Kováčovi už moc nezbývá k tomu, aby se přestěhoval z Moskvy do Londýna. Jeho současný celek Spartak se totiž dohodl s West Hamem na půlročním hostování s následnou opcí. „Můžu potvrdit, že mezi oběma kluby došlo k ústní dohodě. Nyní se podmínky smlouvy přenesou na papír a West Ham nabídne Radkovi smlouvu,“ řekl Sport.cz agent Viktor Kolář ze společnosti Sport Invest, jež Kováče zastupuje.

Článek

„Kluby finalizují podepsání smluv. Již došlo k ústní dohodě, nyní se vše bude muset podepsat na papíře. Radek by mohl do Londýna odcestovat již zítra, kde by prošel zdravotní prohlídkou a byla by mu nabídnuta smlouva,“ řekl k aktuální situace ohledně českého defenzivního fotbalisty Kolář.

Vedle aktuálně osmého celku anglické nejvyšší fotbalové ligy se o služby bývalého hráče Sparty ucházely týmy ze Skotska, Německa a Itálie. „Velký zájem o Radka měl konkrétně Celtic Glasgow, Hannover a také italská Boloňa,“ prozradil Kolář kluby, které měly o Kováče eminentní zájem.

Co nakonec Kováče přimělo stěhovat se do Anglie? Podle jeho zástupce to jsou sympatie k tamní Premier League. „Radek si už zahrál poháry, nyní ho láká nejvyšší liga v Anglii, která je mezi hráči ceněna jako jedna z nejlepších,“ nechal se slyšet Kolář.

Radoslav Kováč začínal s profesionálním fotbalem v Olomouci, odkud v roce 2003 přestoupil do pražské Sparty. Na Letné vydržel rok a půl, než v lednu roku 2005 odešel do Spartaku Moskva. Tam si za své působení vysloužil časem i kapitánskou pásku.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články