Hlavní obsah

Skácel odmítl hostování do Německa a zůstává v Southamptonu

Navzdory několikahodinovému prodloužení přestupového období v Anglii zřejmě neodejde český fotbalista Rudolf Skácel z druholigového Southamptonu. Finančně strádající jihoanglický klub mu v pondělí podle BBC dohodl půlroční hostování v nejmenovaném německém klubu, jenže Skácel ho vzápětí odmítl.

Článek

"Rudi chtěl delší smlouvu, než jen diskutovaných šest měsíců hostování," vysvětlil trenér Southamptonu Mark Wotte. "Teď jsem mu už řekl, že jsem rád, že zůstává a stane se znovu členem našeho týmu. Ale jen pokud dokáže všechny tyhle přestupové řeči hodit za hlavu," dodal Wotte, který Skácela minulý týden z týmu vyřadil, protože mu devětadvacetiletý český hráč přišel málo loajální.

Pětinásobný český reprezentant Skácel už jinou nabídku jen stěží sežene. V Anglii mělo původně skončit přestupové období v šest hodin večer středoevropského času a i když jej svaz nakonec kvůli vydatné sněhové nadílce a souvisejícím komplikacím prodloužil a do večera se spokojí jen s e-mailovým potvrzením přestupu, o Skácela v tuto chvíli nejeví žádný klub konkrétní zájem.

Reklama

Související témata: