Hlavní obsah

Kapitán Terry přiznal, že hráči Chelsea šli proti Scolarimu

Kapitán Chelsea John Terry přiznal, že za odchod trenéra Luize Felipeho Scolariho můžou neshody s hráči. Podle anglického reprezentanta odvolaný brazilský kouč, kterého nejspíš nahradí Guus Hiddink, nevadil jen dvěma až třem fotbalistům londýnského klubu.

Článek

"Scolari je sympaťák. Já jsem byl vždycky na jeho straně, to stejné však můžou říct už jen dva až tři další spoluhráči," citoval Terryho deník The Times.

Kapitán Chelsea nechtěl nikoho jmenovat, ale britská média informovala o tom, že Scolariho odvolání si u majitele klubu Romana Abramoviče vynutila trojice Didier Drogba, Michael Ballack a český brankář Petr Čech. "Asi by se někdo měl nad některými z nás zamyslet. Hráli jsme špatně a odnesl to trenér. Myslím, že by měli nést odpovědnost všichni. Měly by se změnit pravomoci v klubu," řekl Terry.

Osmadvacetiletý obránce přiznal, že ani jeho výkony nebyly ideální. "Hrál jsem dobře tak prvních deset zápasů v sezoně, pak už to nebylo ono. Umím přiznat chybu a musím zapracovat nejen na hře, ale také na fyzičce," dodal.

Reklama

Související témata: