Hlavní obsah

Ribéry by mohl v Manchesteru nahradit Ronalda

MNICHOV/PRAHA

Francouzský záložník Bayernu Mnichov Franck Ribéry je na roztrhání. Do svých řad ho touží získat několik předních evropských klubů. Nejvážněji ještě před několika dny vypadal odchod francouzského reprezentanta do španělské Barcelony. Hráčův agent se ale nechal slyšet, že zájem projevil i Manchester United.

Článek

Ačkoliv má pětadvacetiletý záložník v bavorském klubu smlouvu do roku 2011, jen málokdo se domnívá, že by ji dodržel. Včetně hráče samotného. Kolem Ribéryho se proto začaly točit nabídky z věhlasných evropských klubů. Ze stínu utajení před několika dny vystoupila Barcelona, která hráči nabídla čtyřletou smlouvu.

Do hry o krajního záložníka se nyní podle hráčova angenta Alaina Migliaccia vložil také anglický Manchester United. Ribéry by totiž měl v případě odchodu Cristiana Ronalda nahradit právě posledního držitele Zlatého míče. Toho totiž i po neúspěšných loňských pokusech nepřestává lákat do svých řad španělský Real Madrid.

„Pokud Manchester United prodá Cristiana Ronalda, sir Alex Ferguson (trenér Manchesteru - pozn. red.) by rád získal Ribéryho,“ prohlásil pro německý deník Bild Migliaccia, který taktéž prozradil, že neoficiálně se o hráče Bayernu zajímají i další týmy. Spekuluje se o klubech z Premier League, ze španělské La Ligy a italské Serie A.

Reklama

Související témata: