Hlavní obsah

Hiddink pokáral Colea, hráči hrozí pokuta pět miliónů korun

LONDÝN

Fotbalisté Chelsea si museli vyslechnout od nového trenéra Guuse Hiddinka přednášku o slušném chování. Nizozemský kouč v pátek pokáral Ashleyho Colea za nevhodné chování v londýnském nočním klubu, po kterém skončil anglický reprezentant na policejní stanici.

Článek

A nezůstane zřejmě jen u slovní výtky. Osmadvacetiletý fotbalista si za středeční aféru může od klubu vysloužit pokutu až ve výši dvou týdenních platů, což v jeho případě znamená zhruba 160 000 liber (4,9 miliónu korun). Hiddink upozornil, že takové chování nehodlá tolerovat. "Ashley zašel příliš daleko. Mluvil jsem s ním dnes ráno o jeho zodpovědnosti a on se veřejně omluvil. V rámci klubu existují pravidla o chování ve společnosti," dodal.

Hiddink si ke krátkému pohovoru pozval také kapitána Johna Terryho a mladého obránce Michaela Mancienneho, kteří bylo v inkriminovanou noc s hříšníkem Colem.

Ten se dostal nad ránem do slovní potyčky se strážci zákona, když údajně opilý odcházel z nočního klubu Collection poblíž stadionu Stamford Bridge. Po slovním napadání policistů putoval na stanici, kde strávil zhruba tři hodiny do vystřízlivění. Propuštěn byl po zaplacení standardní pokuty za tento přestupek ve výši 80 liber (zhruba 2500 korun).

Reklama

Související témata: