Hlavní obsah

Fotbalista Tévez chce po sezóně odejít z Manchesteru United

LONDÝN

Fotbalista Carlos Tévez chce po sezoně odejít z Manchesteru United. Úřadující anglický mistr a vítěz Ligy mistrů prý o argentinského reprezentanta nestojí, pětadvacetiletý útočník se navíc v týmu necítí dobře.

Článek

"Neberou mě jako jednoho z nich. Cítím, že jsem tady nechtěný. Myslím, že tohle je moje rozloučení," citoval Téveze deník The Times. "V příští sezoně už asi v Manchesteru nebudu. Moc tady nehraju, ale to je rozhodnutí trenéra. Já jsem udělal všechno, co bylo v mých silách. Nikdy mě nechtěli získat nastálo a nemyslím si, že bych si zrovna tohle jednání zasloužil," dodal útočník, kterému v létě skončí dvouleté hostování z West Hamu.

"United mi jako hráči nevěří. Nechápu proč. Můžu jezdit po zadku, dávat góly, ale vím, že stejně skončím na lavičce. To mě demoralizuje," řekl. "Loni jsem byl druhý nejlepší střelec týmu. Pomohl jsem vyhrát Ligu mistrů a Premier League, ale letos pro mě z neznámých důvodů není v týmu místo," dodal.

Tévez byl v této sezoně nominován k 57 zápasům, což je nejvíc ze všech útočníků United, ale v sedmadvaceti případech buď začal mezi náhradníky, nebo střídal, desetkrát dokonce zůstal jen na lavičce.

Reklama

Související témata: