Hlavní obsah

Ronaldo a Phelps v posteli: lenoch versus sexuální mašina

PRAHA

Zná je celý svět, respektive jejich sportovní výkony. Fenomenální plavec Michael Phelps a neméně dominantní fotbalista Manchesteru United Cristiano Ronaldo. Rozdíl mezi oběma sportovci našly jejich bývalé přítelkyně. Zatímco Phelps je prý "postelový maratonec", Ronaldo není v sexuálních hrátkách tak aktivní. "V posteli je velmi něžný, chce být dívkou ovládán," říkají o nich jejich expřítelkyně.

Foto: Sport.cz

Michael Phelps (vlevo) a Cristiano Ronaldo

Článek

„Michael je sexuální mašina,“ řekla britskému bulvárnímu deníku News of the World striptérka Theresa Whiteová, která se s americkým plavcem seznámila loni v prosinci. „Při párty v jeho domě si dvě z nás odvedl nahoru do ložnice. Sex s ním trval asi tři hodiny. Je to postelový maratonec. K těm osmi zlatým z Pekingu by si zasloužil ještě devátou za výdrž,“ prohlásila Whiteová.

Fenomenální plavec je prý na drobné dívky. Sám měří 193 centimetrů, Theresa má o jednačtyřicet centimetrů méně. Během jeho tříměsíčního trestu, který si musel odpykat za kouření marihuany, se ale jejich setkání omezila na minimum. „Říkal sice, že mě miluje, ale na veřejnosti se se mnou nechtěl ukazovat. Přišla jsem vždy, když zavolal. Pochopila jsem ale, že mne má je na „to“.

<span>A tak tomu bylo i minulý týden, kdy se Phelps vrátil do bazénu. „Návrat jsme samozřejmě oslavili sexem. Michael rozhodně není žádný svatoušek, jak si o něm většina lidí v Americe myslí. Neustále žvýká tabák jako námořník. A jeho dům? Ten je téměř prázdný. Akorát lednice je narvaná pivem,“ dodala Whiteová.</span>

Ronaldo je pasivní milenec 

<span>Pravým opakem divocha Phelpse je fotbalová hvězda Cristiano Ronaldo. Portugalský záložník sice válí za Manchester United a střílí góly jako na běžícím pásu, v posteli je ale podle bývalé přítelkyně lenoch. „Cristiano je pasivní milenec. Rozhodně není dominantní,“ svěřila se News of the World Gabriela Endringerová. „V posteli je velmi něžný, nechává věcem volný průběh. Chce být ale dívkou ovládán,“ dodala Brazilka.</span>

Ronaldo s instruktorkou fitness randil šest týdnů. Jejich vztah se ale nelíbil Gabrielinu otci. Definitivní konec v dubnu způsobily snímky této dvojice, které se objevily v portugalském tisku. „Nyní si jdeme každý svou cestou,“ uzavřela Endringerová. A tak držitel Zlatého míče za rok 2008 stále čeká na tu pravou.

Reklama

Související témata: