Hlavní obsah

Hiddink si na oslavě Chelsea zatancoval s Abramovičem

LONDÝN

Trenér Guus Hiddink se rozloučil s Chelsea nejen vítězstvím v Anglickém poháru, ale také velkolepým večírkem. Na oslavě si s fotbalisty zatančil i jindy odměřený majitel klubu ruský miliardář Roman Abramovič.

Článek

"Byli tam úplně všichni - hráči i obyčejní zaměstnanci," citovala jednašedesátiletého kouče agentura AFP. "Máme v klubu hráče z celého světa a měli jste vidět kluky z Afriky. Essienův break dance je nádhera," uvedl Hiddink. "Taky jsem předvedl pár pěkných afrických pohybů. Tedy, alespoň si to myslím," dodal.

Večírku se účastnil také majitel klubu Abramovič a podle Hiddinka se při oslavách rozhodně nenechal zahanbit. "Tancoval s námi. Moc toho nenamluví, ale byl ve středu všeho dění," řekl trenér, který ziskem poháru ukončil dvouleté čekání Chelsea na zisk jakékoliv trofeje.

Nizozemský kouč se po vítězství 2:1 nad Evertonem v sobotním finále ve Wembley rozloučil s hráči pětiminutovým proslovem. "Nejdřív jsme si společně zatancovali, pak jsem si je všechny zavolal a měl jsem pětiminutový proslov. Bylo to docela emotivní, protože za poslední čtyři měsíce jsme toho spolu hodně prožili," dodal.

Hiddink byl v Chelsea od února, kdy nahradil odvolaného Luize Felipeho Scolariho. Klub pod jeho vedením prohrál jen jediný z 22 zápasů. Nyní se bude nizozemský kouč opět naplno věnovat práci u ruské reprezentace.

Reklama