Hlavní obsah

Tottenham možná za hubičku získá kanonýra Nistelrooije

MADRID/LONDÝN

Nizozemský útočník Ruud van Nistelrooij by se mohl po třech letech v Realu Madrid vrátit do Anglie. Zájem o služby dvaatřicetiletého forvarda projevil Tottenham. Nistelrooij má být údajně k dispozici za pouhých 1,5 miliónu eur.

Článek

S touto informací přispěchal deník The People, podle něhož kouč Redknapp doufá v příchod bývalé hvězdy na White Hart Lane. Van Nistelrooij by měl být k mání za pouhých 1,5 miliónů eur. Přitom v roce 2006, kdy Nistelrooij přestoupil do Realu Madrid, za Nizozemce Manchester United dostal 18 miliónů eur.

Nistelrooij musel celou jarní sezónu vynechat pro zranění kolene a právě rodák z Ossu bude pravděpodobně jedním z hráčů, kteří budou muset tým opustit. Nově zvolený prezident Bílého baletu Florentino Pérez má totiž v plánu celý tým přeorganizovat a do klubu přivézt velké hvězdy. Jako například Kaká, který by měl s týmem uzavřít smlouvu v pondělí.

Přitom to byl právě Pérez (v Realu již působil v letech 2000-06 - pozn. red.), kdo nizozemského útočníka do Realu Madrid přivedl. Tehdy však byl Nistelrooij považován za jednoho z nejlepších útočníků planety. Za Manchester nastřílel 150 branek a slavil s ním titul v Premier League a zisk FA Cupu.

Reklama

Související témata: