Hlavní obsah

Ferguson v Manchesteru Vidičovi přidal, aby umlčel jeho manželku

PRAHA

Nejenže se sedmadvacetiletý důrazný srbský stoper Manchesteru United Nemanja Vidič musel rozmýšlet nad nabídkami takových gigantů jako jsou Barcelona, Real Madrid a milánský AC. Všemu nasadila korunu Vidicova manželka Ana, která hráči Rudých ďáblů řekla, že to v Manchesteru už nemůže vystát. Nato se na scéně objevil kouč Sir Alex Ferguson a urostlému Srbovi hned třiapůlkrát zvýšil plat.

Článek

Fotbalová hvězda a opora zadních řad Manchesteru United Nemanja Vidič řešila v posledních dnech jeden velmi ožehavý problém, když se ve své úspěšné kariéře ocitla na rozcestí. Srbský reprezentant totiž dostal lukrativní nabídky z AC Milán, Realu a Barcelony, ovšem největšího brouka do hlavy mu nasadila jeho manželka Ana, která přiznala, že se jí v Manchesteru nelíbí. „Já jsem tu spokojený, zůstávám,“ nenechal se zviklat urostlý Srb.

„Moje žena je nespokojená s životním stylem v Manchesteru,“ prozradil pro deník The Sun srbský reprezentant. „Já ale názor nezměním. Nikam nepůjdu, v Manchesteru mi nic nechybí, v týmu jsem šťastný a líbí se mi ambice týmu do příští sezóny,“ dodal Vidič poté, co si na toto téma vážně promluvil se svým nadřízeným koučem Fergusonem.

Z 20 na 70 tisíc liber týdně

Poté, co United již v nedávné době opustil kanonýr Cristiano Ronaldo a útočník Carlos Tevez, byl by odchod pilíře zadních řad další velkou ranou pro aktuálního anglického šampióna. Proto také kouč týmu Sir Alex Ferguson odmítl nabídku Barcelony na 26,5 miliónu liber (zhruba 800 miliónů korun) a nabídl hráči navýšení mzdy o 250%, na což Vidič samozřejmě slyšel. Bývalý hráč Spartaku Moskva a Crvene Zvezdy Bělehrad si tak nyní přijde místo na 20 tisíc liber týdně rovnou na 70 tisíc liber (zhruba 2,1 mil. korun).

Vidič je tak nyní nejlépe placeným srbským hráčem. Upřesnil, jak se o něho evropské velkokluby přetahovaly. „Dostal jsem nabídku z Milána, Realu Madrid i Barcelony. Jednal jsem čestně, o všem jsem kouči Fergusonovi řekl,“ prozradil vytáhlý rodák z Užice. „Hned začal jednat. Řekl mi, že mi zvýší příjem tak, aby odpovídal mé reputaci v Premier League,“ pokračoval Vidič.

Rooney i Ferdinand mají víc

„Když podaly své nabídky Real Madrid a AC Milán, vstoupila do hry Barcelona, která za moje služby nabídla dokonce 30 miliónů liber. Poté, co se k tomu postavil Sir Ferguson tak, jak se postavil, rozhodl jsem se v týmu setrvat do vypršení mého kontraktu v roce 2012,“ poznamenal zkušený Srb. „Je mi jedno, že nebudu placený stejně tak jako můj dobrý kamarád a spoluhráč Rio Ferdinand nebo Wayne Rooney. Myslím si, že jsem se nyní platově dostal na úroveň Berbatova nebo Carricka,“ dodal.

Jak uvádí britský deník The Sun, Vidič by se měl asi lépe podívat na Berbatovovu výplatní pásku, protože na bulharského forvarda ztrácí stále ještě 20 tisíc liber. Ten si týdně přijde rovnou na 90 tisíc liber (zhruba 2,7 mil. korun).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články