Hlavní obsah

Na Ronalda osmdesát tisíc, Owenovi v Manchesteru neudělají ani dres

Nebe a dudy je současné porovnání slávy a věhlasu hvězdy Realu Madrid Cristiana Ronalda a někdejšího anglického reprezentanta Michaela Owena v Manchesteru United. Zatímco prvního přišlo na stadión San Bernabeu přivítat osmdesát tisíc fanoušků, Owen jako volný hráč v Manchesteru rozhodně fandy neoslnil. Alespoň co se týče zájmu o repliky dresů. Jednak se ještě ani nevyrábí, za druhé je nikdo nechce.

Foto: homepage.ntlworld.com

Michael Owen v dresu anglické reprezentace

Článek

Velkolepé oslavy přichystali fanoušci Realu Madrid své nové hvězdě Cristianu Ronaldovi, když jej v pondělí večer přišlo na slavný stadión Santiago Bernabeu přivítat na osmdesát tisíc. Jindy tolik diváků nepřijde na celou slavnou jedenáctku v ligovém utkání, nyní si portugalský fotbalový kouzelník vychutnal slávu se vším všudy. A sám.

Jinak tomu už je v místě, odkud Ronaldo na Pyrenejský ostrov přestoupil. Na Old Trafford rozhodně problémy s organizací desítek tisíc fanoušků v těchto dnech nemají. A to i když je posílil někdejší nejlepší  fotbalista Evropy Michael Owen. V obchodě se ani ještě neprodávají repliky dresů s jeho jmenovkou. Jejich prodej je přitom v západních ligách velice přínosný pro klubovou pokladnu.

Owena nikdo nechce

„Pokud vím, nikdo se ještě na dres Owena ani neptal,“ řekl deníku The Sun jeden ze zaměstnanců nákupního střediska, jenž se specializuje na prodej replik fotbalových dresů. „Ještě neznáme číslo jeho dresu, což mohlo věc ovlivnit. Ale i když bude číslo známé, neočekávám po tomto artiklu velkou poptávku. Dresů Waynea Rooneyho jsme nechali udělat tři tisíce kusů, dresy se jménem Owen se rozhodně takovému počtu ani nepřiblíží,“ dodal zdroj britského listu.

Owen přišel do celku anglických šampiónů jako volný hráč poté, co mu v týmu Newcastle skočila smlouva. V dresu Rudých ďáblů se pokusí šikovný útočník navázat na svou skvostnou formu, jež ho zdobila před vleklými zraněními.

Reklama

Související témata: