Hlavní obsah

Gerrard prodloužil o čtyři roky smlouvu s Liverpoolem

Kapitán fotbalistů Liverpoolu Steven Gerrad prodloužil s klubem smlouvu až do roku 2013. Podle deníku Daily Telegraph si anglický reprezentant díky tomu přijde celkem na 26 miliónů liber (asi 781 miliónů korun).

Článek

Předchozí smlouva měla Gerrardovi skončit za dva roky, devětadvacetiletý záložník se však už v květnu dohodl na prodloužení o dva roky a teď po návratu z dovolené kontrakt podepsal. Odchovanec Liverpoolu tak pravděpodobně v klubu ukončí kariéru. Po vypršení smlouvy bude Gerrardovi 33 let a sám před časem uvedl, že tohle je jeho poslední kontrakt.

Gerrard hraje v Liverpoolu od roku 1998 a přestože ho od té doby lákalo mnoho zvučných klubů, zůstal věrný "Reds". S týmem vyhrál dvakrát Anglický pohár, Ligu mistrů a Pohár UEFA. Na triumf v Premier League však stále čeká.

Zatímco Gerrardův podpis je pro trenéra Rafaela Beníteze dobrou zprávou, o poznání méně radosti udělal španělskému kouči obránce Fábio Aurélio. Brazilský bek si při hraní s dětmi na zahradě poranil koleno a hrozí mu šestiměsíční pauza.

Reklama

Související témata: