Hlavní obsah

O Beckhamovy služby má zájem Chelsea i Tottenham

David Beckham by si mohl v příštím roce zahrát znovu v Premier League, odkud odešel v roce 2003. O kmenového hráče Los Angeles Galaxy projevily podle nedělního vydání listu Mail on Sunday zájem Chelsea a Tottenham.

Článek

Čtyřiatřicetiletý záložník by chtěl i v příštím kalendářním roce hostovat v nějaké evropské soutěži. Jeho hlavním cílem je dostat se do kádru anglické reprezentace pro mistrovství světa v Jižní Africe. "Udělám pro to všechno a samozřejmě přemýšlím i o návratu do Anglie," oznámil Beckham.

V USA má podepsánu lukrativní smlouvu až do roku 2012, vhledem k jeho stálým touhám hrát v některé elitní soutěži se zdá, že byl jeho přestup do zámoří chybou. "Už se mě na to ptalo mnoho lidí a já říkám, že ne. Zda to byla chyba, to lze posoudit až poté, co všechno skončí. A ještě jsem (v Los Angeles) neskončil," dodal stodesetinásobný anglický reprezentant.

Beckham letos absolvoval celou jarní sezonu v AC Milán a nestihl začátek sezony v zámoří, což mu příznivci Los Angeles dali při návratu najevo. K prvnímu soutěžnímu utkání nastoupil až ve čtvrtek. Dnes jej čeká přátelské utkání právě proti italskému velkoklubu. "Těším se na to, ale nebude to tak zvláštní. Prostě se stává, že nastoupíte proti týmu, kde jste dříve hráli," nechtěl dělat z duelu velkou vědu.

Reklama

Související témata: