Hlavní obsah

Rosický opět chyběl v přípravném utkání Arsenalu

HANNOVER

Stav českého fotbalisty Tomáše Rosického je stále nejistý. Ve středu se opět neobjevil v sestavě Arsenalu pro přípravné utkání na hřišti bundesligového Hannoveru. Kromě úvodní přípravy s Barnetem tak přišel o následující tři zápasy. Klub o případné komplikaci s Rosického návratem po 18 měsících zranění mlčí.

Článek

Trenér Arséne Wenger dnes do utkání nasadil pouze šestnáct fotbalistů. Většinou ty, kteří buď vůbec nenastoupili, nebo odehráli jen druhý poločas v pondělí proti maďarskému celku Szombathelyi Haládas.

Hannover, za který na druhou půli nastoupil i Jiří Štajner, byl Arsenalu vyrovnaným soupeřem. Nakonec však prohrál 0:1. O jediný gól utkání se již v 8. minutě postaral kapitán londýnského týmu Cesc Fábregas, pro kterého to byl první zápas v přípravě.

Rosický, který se od ledna minulého roku potýkal s problémy s podkolenní šlachou a třísly, se v sestavě Arsenalu objevil poprvé po roce a půl 18. července, kdy odehrál první poločas proti týmu čtvrté anglické ligy Barnetu. Po zápase prohlásil, že ho již nic neomezovalo a že je naplno připraven pro další průběh předsezonní přípravy.

Pak se však neobjevil v zápase na rakouském soustředění s SC Columbia. Trenér Wenger to vysvětlil tím, že nechce Rosického návrat uspěchat, ale že ho postaví proti Haládasi. To však Rosický zůstal znovu mimo.

Další přípravné zápasy sehraje Arsenal o víkendu, kdy se na jeho stadionu uskuteční Emirates Cup. V jeho průběhu se londýnský celek utká s Atlétikem Madrid a Glasgow Rangers.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články