Hlavní obsah

Berbatovovi za sexuální sms bulharské playmate vyhrožuje mafie

Podíval se, kam neměl. Fotbalového útočníka Manchesteru United Dimitira Berbatova zlákaly křivky bulharské playmate Nikolety Lozanovové natolik, že se jí rozhodl napsat pár flirtujících sms zpráv. To ovšem neměl dělat, protože tím popudil jejího přítele, údajného člena bulharské mafie.

Článek

Slavný forvard Rudých ďáblů měl údajně atraktivní Lozanovové poslat hned několik lechtivých sms zpráv. To ovšem nezůstalo bez odpovědi a na důrazného útočníka si vyšlápl přítel bulharské Playmate z roku 2006 Georgi Stoilov. Jak uvádí bulvární britský deník Sun, známý gangster tím byl pořádně vytočený a Berbatovovi napsal, ať se pro své dobro raději drží dál.

Stoilov se měl stát hlavou jednoho mafiánského gangu v Berbatovově domovině poté, co v roce 2004 vyletěl do povětří výtah s jeho otcem Stoilem Stoilovem a jeho dámským doprovodem.

Berbatovovi přátelé však Nikoletu, bývalou milenku reservního brankáře Liverpoolu Nikolaje Michajlova, osočují a tvrdí, že si vymýšlí. Podle nich chtěla Nikoleta svůj vztah se Stoilovem ukončit, a tak si údajné sms zprávy vymyslela. Berbatov se podle bulvárního deníku nestačil divit, když mu začaly chodit výhružné zprávy od obávaného mafiána.

„Potkal jsem jí jednou, když chodila s Michajlovem. K ničemu ale nedošlo,“ řekl údajně k věci bulharský kanonýr. Oficiálně se k tomuto incidentu on ani jeho agent zatím však nevyjádřili.

Když se Michajlov před lety s Nikoletou rozešel, neodpustil si peprný komentář. „V porovnání s mou novou přítelkyní, která je jako Ferrari, byla Nikoleta jen ošuntělý Trabant,“ řekl Michajlov. Následující den bylo jeho Ferrari v hodnotě 170 tisíc liber (téměř 5 miliónů korun) polito kyselinou.

Reklama

Související témata: