Hlavní obsah

Ve West Bromwichi se popichují hráči čtyř soupeřů z kvalifikace

Vyhecovaný večer čeká čtveřici fotbalistů West Bromwiche. V kádru druholigového anglického týmu se totiž sešli zástupci čtyř z pěti zemí, které se mezi sebou perou o postupové místo v třetí skupině kvalifikace mistrovství světa. Vedle českého útočníka Romana Bednáře působí v Bromwichi i Slovák, Slovinec a hráč ze Severního Irska. A tak se všichni patřičně popichují.

Článek

"Při každém vzájemném zápase je u toho hodně špičkování," řekl v místním deníku Birmingham Mail záložník Robert Koren, kapitán slovinského výběru. Vzhledem k tomu, že celá skupina je velmi vyrovnaná a postoupit stále může pět z šesti týmů, hráči se mezi sebou hodně baví o možných scénářích jejího vývoje. "Bude to tuhý boj až do konce, postup si ještě nikdo nezajistí," dodal Koren.

Ukázku vzájemného hecování nabídl třeba souboj Slovinců se Severním Irskem, za nějž nastupuje krajní záložník Chris Brunt. "Vyválčili jsme s nimi remízu a výhru. Jenže on ani v jednom zápase nenastoupil, tak jsem si ho pak pořád dobíral, že se bojí," řekl Koren.

Z Bednáře, který z reprezentačních úvah vypadl během tříměsíčního zákazu činnosti za držení omamných látek, si ale nikdo zřejmě pro jeho neúčast příliš utahovat nebude. V kabině Bromwiche je to totiž považováno za citlivé téma a víc než neškodné vtípky si k němu prý nikdo nedovolí.

Reklama

Související témata: