Hlavní obsah

VIDEO: Parádní góly z anglické ligy. Technik Van Persie a hračička Torres

LONDÝN

Ani v 7. kole anglické fotbalové Premier League nebyla nouze o povedené góly. Například útočník Tottenhamu Robbie Keane se předvedl nehoráznou dělovkou do sítě Burnley, Torres z Liverpoolu si zase udělal dobrý den z obránců Hull City a Van Persie ukázal, jak se po zpracování pasu dá pohodlně skórovat. Pětici těch nejlepších gólových momentů můžete vidět ve videu na Sport.cz.

Článek

V 69. minutě utkání Sunderlandu proti nováčkovi Wolverhamptonu se podruhé mezi střelce zapsal domácí Jones, když svou střelu poslal krásně k tyči, na což Hennessey v brance hostí zareagovat nedokázal. Ještě menší naději dal brankáři Jensenovi z Burnley forvard Tottenhamu Robbie Keane, jehož dělovka málem protrhla síť v bráně soupeře.

Jak si z defenzívy soupeře udělat pouhé zírající statisty předvedl v zápase Liverpoolu proti Hull City domácí útočník Fernando Torres. Ten se na drtivé výhře 6:1 podílel dokonce hattrickem. Jako druhý nejlepší gól byl vyhodnocen ten vyrovnávací od hráče Birminghamu Kevina Phillipse. Naneštěstí pro něj a jeho spoluhráče ovšem dvě minuty nato vrátil vedení na stranu hostů Lee z Boltonu a hosté tak vyhráli 2:1.

Na pomyslný trůn pro nejlepšího střelce 7. kola Premier League usedl útočník Arsenalu Robin van Persie, jenž v zápase proti Fulhamu zpracoval v 52. minutě dlouhý pas od Fabregase a střelou k tyči rozhodl o výhře Kanonýrů 1:0.

Více sportovních videí najdete na www.sportstream.cz.

Reklama