Hlavní obsah

Otec fotbalisty Terryho byl přistižen, jak prodává kokain v baru

Kapitán anglické fotbalové reprezentace John Terry má kvůli svému příbuzenstvu opět zaděláno na ostudu. Bulvární list News of the World v jednom baru přistihl otce hvězdy Chelsea, jak prodává kokain.

Článek

Pětapadesátiletý Ted Terry zajistil reportérovi, který se v baru Unit 4 vydával za řidiče bohatého obchodníka, prodej tří gramů kokainu za 120 liber (asi 3500 korun). Drogy si předali na záchodcích, fotbalistův otec si za zprostředkování řekl o 40 liber a dokonce nabídl, že v budoucnu by v případě většího množství mohl zajistit u dealera slevu.

Terryho otec není prvním příbuzným, který udělal kapitánovi Chelsea ostudu. Letos v březnu zatkla policie fotbalistovu matku Sue a tchyni, když v obchodech ukradly potraviny v hodnotě 800 liber (asi 23 000 korun).

News of the World už v minulosti zveřejnil nahrávky bývalého prezidenta Mezinárodní automobilové federace FIA Maxe Mosleyho, jak si užívá s prostitutkami v údajně nacistických uniformách. Letos v květnu také otiskl fotografie českého fotbalisty Romana Bednáře z West Bromwiche, jenž si kupoval u dealera kokain a marihuanu.

Reklama

Související témata: