Hlavní obsah

Mohl zemřít, uvědomoval si kouč Tottenhamu po Cudiciniho bouračce

Nejen fotbalového trenéra Tottenahamu Harryho Redknappa těžce zasáhla zpráva o dopravní nehodě jeho svěřence Carla Cudiciniho. Motocykl BMW italského brankáře se ve čtvrtek v Londýně srazil s osobním automobilem, což mělo za následek zlomeninu obou zápěstí šestatřicetiletého gólmana. „Já jsem jen šťastný, že to Carlo přežil,“ poznamenal hráčův trenér Redknapp.

Foto: John Stillwell, ČTK/AP

Motocykl fotbalového brankáře Carla Cudiciniho je nakládán odtahovým vozem po střetu s osobním autem.

Článek

Když se ve čtvrtek v půl jedenácté dopoledne srazil ve východním Londýně Cudiciniho motocykl s Fordem Fiesta, vyletěl italský brankář do vzduchu a po pádu na zem si zlomil obě zápěstí. „Jsem jen rád, že si nezlomil páteř nebo krk a že není po smrti. Upřímně jsem si trochu oddechl. Je to šok, když se to stane,“ řekl pro deník The Sun Redknapp jenž byl sám v roce 1990 účastníkem dopravní nehody.

Cudicini se právě chystal na trénink Tottenhamu, když se jeho BMW R 1200 GS v hodnotě 11 000 liber (zhruba 300 tisíc korun) srazilo s osobním autem.

„Má štěstí, že to přežil. Nechybělo málo a mohlo to být mnohem horší. Ani jsem nevěděl, že má nějaký motocykl. Klub v tom hráče jistě nepodporuje,“ naznačil Redknapp, že by celá situace mohla mít pro Cudiciniho dohru na koberečku u vedení klubu. "Teď ale není čas na takové debaty. Carlovi všichni přejeme, ať se brzy uzdraví,“ dodal zkušený kouč Kohoutů.

Lidé z vedení klubu přesto ještě večer v den nehody potvrdili, že nikdo z managementu si nebyl vědom toho, že zkušený gólman vlastní motocykl. Většina profesionálních smluv hráčů s klubem přitom zakazuje fotbalistům věnovat se jakýmkoliv extrémním sportům nebo například jezdit na motocyklech.

Reklama

Související témata: