Hlavní obsah

Boj o Fabregase se přiostřuje. Vedle Barcelony ho chce i Real

LONDÝN

Španělské velkokluby Real Madrid a Barcelona chtějí zkřížit zbraně mimo trávník. Oba giganti si totiž dělají zálusk na záložníka Cesca Fabregase z Arsenalu. Španělský fotbalista se bude v létě rozhodovat, zda zůstane v Londýně, nebo se vydá jinam. Barcelona i Real chrastí kasičkami, ve hře jsou opět obrovské peníze.

Článek

V Madridu i Barceloně věří, že se jim podaří Fabregase zlákat a přivést jej zpět do vlasti. Real už podle deníku Marca vyčlenil na středopolaře rovných 50 miliónů liber, v přepočtu skoro 1,5 miliardy korun. Ani Barcelona nezůstává finančně příliš zpět, hlavně však spoléhá na Fabregasovo „katalánské srdce“. Právě v dresu Barcelony totiž zahájil svou kariéru.

Pokladna Realu Madrid se zdá bezedná, neboť klub ze španělské metropole letos v létě utratil neuvěřitelných 5,2 miliardy korun, aby do bílého dresu oblékl Cristiana Ronalda, Kaká, Karima Benzemu či Xabiho Alonsa. Vypadá to, že pokud se prezidentu Florentinu Perézovi zachce, dokáže do Madridu přivést prakticky kohokoliv.

V Arsenalu zatím všichni v čele s trenérem Arsenem Wengerem tajně doufají, že španělská lákadla Fabregas odmítne a zůstane mezi Kanonýry i nadále.

Reklama

Související témata: