Hlavní obsah

Nesmysl, odmítá Shearer příchod k Sheffieldu Wednesday

LONDÝN/PRAHA

V pondělí přinesly anglické noviny informaci, že bývalý boss a klubová legenda Newcastlu Alan Shearer převezme tým Sheffield Wednesday. Devětatřicetiletý bývalý vynikající útočník o den později veškeré spekulace odmítl. „Není to pravda,“ řekl Shearer BBC.

Článek

Shearer se v osmi posledních zápasech minulé sezóny neúspěšně pokoušel Newcastle zachránit v nejvyšší soutěži, nyní měl zamířit na Hillsborough společně s bývalým spoluhráčem Garym Speedem jako asistentem.

V polovině prosince po porážce 0:3 s Leicesterem skončil trenér Brian Laws, Wednesday dočasně vede trenér akademie Sean McAuley. Klub je předposlední v druhé nejvyšší soutěži. Ve 23 zápasech získal 19 bodů, poslední Peterborough má o bod méně. V čele je s šestibodovým náskokem Newcastle.

Nejvážnějším kandidátem na post trenéra Sheffieldu byl reprezentační kouč Severního Irska Nigel Worthington. Bývalý hráč Wednesday před Vánoci vyjádřil svůj zájem, vedení severoirského národního celku se nicméně nechalo slyšet, že s Worthingtonem chce uzavřít novou smlouvu. Dalšími kandidáty jsou Darren Ferguson (bývalý trenér Peterborough) a Steve Catteril (ex-kouč Burnley).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články