Hlavní obsah

Krize Liverpoolu pokračuje, remizoval s Wolverhamptonem

Fotbalisté Liverpoolu se dál trápí. Ve 23. kole anglické Premier League pouze remizovali na hřišti Wolverhamptonu 0:0. Svěřenci Rafaela Beníteze se díky zisku jednoho bodu posunuli v tabulce na páté místo před Manchester City, ten však má dva zápasy k dobru. K zisku tří bodů nepomohl ani navrátilec do sestavy Steven Gerrard.

Foto: Tim Hales, ČTK/AP

Zklamaný kapitán fotbalistů Livepoolu Steven Gerrard

Článek

Nezaváhali naopak fotbalisté Tottenhamu, kteří na svém stadiónu porazili Fulham 2:0. O první branku se postaral Crouch, jemuž do vyložené šance přihrál Modrič. Po hodině hry pak přidal druhý gól Bentley, jenž překonal gólmana Fulhamu ze standardní situace.

V zápase dvou týmů, které řeší sestupové problémy, přivítal poslední Portsmouth West Ham. Utkání vítěze nepřineslo. Kladiváři se ujali vedení díky trefě Upsona, dělbu bodů zařídil v 76. minutě Webber.

Sestupové potíže má také Bolton, jenž však dokázal získat tři body v duelu s Burnley. Jedinou branku zápasu vstřelil I Čchung-Jong.

Premier League, 23. kolo:
Portsmouth - West Ham 1:1 (76. Webber - 52. Upson), Wolverhampton - Liverpool 0:0, Bolton - Burnley 1:0 (35. I Čchung-Jong), Tottenham - Fulham 2:0 (27. Crouch, 60. Bentley).

Reklama

Související témata: