Hlavní obsah

Manželka uletěla Terrymu do Dubaje, on chce za ní. Za rozvod by zaplatil 17 miliónů liber

LONDÝN

Pikantní pokračování sexuální aféry anglického fotbalisty Johna Terryho! Manželka mu i s dětmi odletěla do Dubaje, kde ji před dvanácti lety požádal o ruku. „Mám toho dost. Ponížil mě na příštích deset let, chci rozvod,“ chrlila ze sebe pani Toni znechucená z milostného poměru svého manžela s francouzskou modelkou Vanessou Perroncelovou. Terry teď chce do Emirátů za ní, aby se pokusil krachující manželství přece jen zachránit.

Článek

Poslední kapkou do přetékajícího poháru ponížení a zloby byl pro manželku Johna Terryho telefonát s modelkou  Vanessou. „Ječely na sebe, chrlily samé nechutnosti. Byl to opravdu drsný rozhovor,“ odvolávají se News of the World na přítelkyni Toni Terryové.

Manželka kapitána anglické fotbalové reprezentace se po tomto rozhovoru sbalila, vzala děti a v doprovodu rodičů odletěla do Dubaje. „Mám toho dost, ponížil mě na příštích deset let. Požádám o rozvod,“ tvrdila, když opouštěla Londýn.

Kapitán Chelsea John Terry nemá v těchto dnech ke smíchu sebemenší důvod.foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Minulý týden totiž vyšlo najevo, že její muž měl milostný poměr s přítelkyní svého bývalého spoluhráče z Chelsea a údajně nejlepšího kamaráda Wayne Bridge. Dvaatřicetiletá francouzská kráska Vanessa s Terrym dokonce otěhotněla, ten však zaplatil dvacet tisíc liber a modelka podstoupila na soukromé londýnské klinice potrat. Terry si v inkriminovaný den dokonce vyprosil uvolnění z reprezentačního srazu, aby mohl být po potratu u milenky.

„Přitom se mně vysmívají a lžou, že byli jen přátelé,“ nechala se slyšet devětadvacetiletá Terryho manželka.

Kapitán anglické reprezentace a Chelsea teď chce letět za ní a dětmi do Emirátů, aby krachující manželství zachránil. „Pokud bude potřebovat, dám mu příští týden volno,“ potvrdil kouč Chelsea Carlo Ancelotti, že vyjde záletníkovi Terrymu vstříc. Kam se však Terry chystá, o tom mluvit nechtěl. „To je věc jen mezí ním a mnou,“ odpálil novináře.

Ti okamžitě začali spekulovat, že by rozvod přišel Terryho pěkně draze. Odhaduje se, že by musel manželce vyplatit přes 17 miliónů liber, což ani pro fotbalistu vydělávajícího včetně příjmů z reklam ročně víc než devět milionů není rozhodně pakatel.

„Příští týden do Dubaje poletí a bez manželčina odpuštění se nevrátí,“ citují angličtí novináři jednoho z Terryho přátel.

Reklama

Související témata: