Hlavní obsah

Pokryteckého záletníka Terryho už Anglie za kapitána nechce. Sází na Rooneyho

LONDÝN

Šmírují ho na každém kroku, takže kapitán Chelsea a anglické fotbalové reprezentace prožívá hodně kruté dny. Zvláště teď, kdy na ostrovy přiletěl italský kouč ve službách národního týmu Fabio Capello, který se má se záletným proutníkem Terrym sejít a rozhodnout, zda bude dál nosit kapitánskou pásku nebo dokonce zda ho v mužstvu ponechá.

Článek

Schytává to ze všech stran, protože pro Anglii se stal pokrytcem dvou tváří. Pětihvězdičkovým smetím, jak ho také jeden z komentátorů nazval. Samozřejmě že na Johna Terryho teď vytahují všechno, co kdy řekl, jen aby dokázali, že takový člověk prostě nemůže dělat reprezentačního kapitána.

Terry? Pokrytec dvou tváří!

„V reprezentaci máme spoustu dobrých hráčů, ale podstatné je, abychom k sobě byli všichni upřímní. Jako kapitán chci, aby tomu tak bylo. Upřímní k sobě musíme být hlavně proto, abychom vyhrávali. A my vyhrávat chceme,“ vytáhl Mirror Terryho zpověď pro Fottbal magazin z loňského září a sarkasticky dodal, že tahle slova pronesl právě v době, kdy spal s francouzskou modelkou Vanessou Perrincelovou, která s ním otěhotněla, a podváděl svou manželku.  A když přišla řeč na to, zda sehrál na spoluhráče nějakou habaďůru a použil na ně nějaký trik, klidně přiznal: „Byla jich celá řada. Ale ten nejlepší není k publikování!“

Pravda, už neřekl, zda tím myslel sexuální románek s francouzskou modelkou Vanessou, teď ale na svou trpící  manželku Toni a dvě děti myslí, kudy chodí.

Úlet s Vanessou nebyl první

Rozlícená manželka totiž v doprovodu dvojčat, která spolu mají, a rodičů odletěla do Dubaje, opaluje se v luxusním hotelu Royal Meridien Becha Resort a baví se s přáteli, zatímco Terry nedá doma telefon od ucha. Jenže ona ho nezvedá...

Na ostrovech mezitím vypátrali, že to nebyl zdaleka první úlet milujícího otce Terryho. „Za sedm let byl manželce nevěrný minimálně osmkrát. Pak si vždy kupoval odpuštění penězi a drahými dárky...

Teď schůzka s Capellem

A aby nebylo ran dopadajícího na Terryho dost, v pátek ho čeká setkání s italským trenérem anglické reprezentace Fabio Capellem. Ten přiletěl na ostrovy ve čtvrtek ze Švýcarska, kde se počátkem roku podrobil operaci kolena, a večer by se měl setkat s Terrym.

„Nechce, aby se skandál táhl přes víkend, nemíní z něho dělat „John Terry Show“, proto se s ním sejde okamžitě, aby již v sobotu oznámil verdikt,“ tvrdí pro Mirror zasvěcení z anglické federace. „Je v obraze, protože s Terrym, podváděným expřítelem Vanessy a někdejším Terryho spoluhráčem v Chelsea Waynem Bridgem a několika dalšími reprezentanty už mluvil generální manažer reprezentace Franco Baldini.“

„Capello bude  v přítomnosti své pravé ruky Baldiniho postupně mluvit se všemi hráči, jen s Terrym si chce popovídat mezi čtyřma očima tváří v tvář. Pak rozhodne,“ vypátral Mirror.

"Na kapitánskou pásku nerezignuji a žádné rozhodnutí neudělámm, dokud nebudu mluvit s Capellem," nechal se slyšet samotný Terry.

Na nového kapitána se přijímají sázky

Anglické sázkové kanceláře mezitím vypsaly kursy na nového kapitána fotbalové reprezentace a jsou přímo v šoku, kolik lidí si už vsadilo. „Jsme ohromeni,“ řekl mluvčí Ladbrokes David Williams. Největším aspirantem na kapitánskou pásku je podle mínění  sázkařů Rooney. „Je populární v celé zemi,“ potvrdil Williams.

Reklama

Související témata: