Hlavní obsah

Aršavin střílí do vlastních řad: Arsenal nemůže vyhrát titul, protože na to nemá

Záložník Arsenalu Andrej Aršavin začal střílet do vlastních řad. Podle ruského fotbalisty není londýnský klub dost dobrý na to, aby mohl konkurenty Chelsea nebo Manchester United připravit o titul.

Článek

"Když se podíváte na úroveň základní jedenáctky Arsenalu, tak už třetí místo je pro nás velkým úspěchem," citoval Aršavina deník Daily Mail. "Samozřejmě se snažíme vyhrávat, ale na to musíte mít kvalitu," dodal.

"Jak může chtít Arsenal vyhrát titul, když staví Aršavina jako útočníka?" přidal spoluhráč českého záložníka Tomáše Rosického. "Mně to nevadí, ale měřím 173 centimetrů, takže souboje s velkými stopery jsou dost náročné. Hlavně ve vzduchu," dodal.

Podle osmadvacetiletého Aršavina nezvládá trenér Arséne Wenger přestupovou politiku, protože nepřivedl jediného útočníka. "Je to frustrující. Van Persie je zraněný, Eduardo taky. Když přijde na angažování hráčů, je to špatné," uvedl.

Ruský reprezentant se pustil i do některých spoluhráčů. "Na tréninku přes Gaela Clichyho nemůžu přejít, ale Nani si s ním v zápase dělal, co chtěl," připomněl nedávnou prohru 1:3 s Manchesterem United.

Arsenal je momentálně v Premier League na třetím místě a na druhý Manchester United ztrácí čtyři body. Za vedoucí Chelsea zaostává o šest.

Reklama

Související témata: