Hlavní obsah

Vrať se! Chci tebe a ne Johnyho, škemrá nevěrná Vanessa a prosí Bridge o odpuštění

„Krysa Terry“, jak mu teď na ostrovech říkají, přišla o pásku kapitána reprezentace a puritánská Anglie je spokojená. Reprezentační trenér Capello udělal správné rozhodnutí, v národním mužstvu by to neklapalo, protože Wayne Bridge by těžko mohl hrát pod kapitánem Johnem Terrym, který mu svedl přítelkyni a matku jeho tříletého syna, shodují se experti i fanoušci. Vztahy v milostném fotbalovém trojúhelníku se však vyvíjejí a Anglie ze šoku nevychází.

Foto: Tim Ireland, ČTK/AP

Milenka Johna Terryho a bývalá přítelkyně Wana Bridge Vanessa Peroncelová

Článek

Kapitán Chelsea a teď už exkapitán anglické reprezentace John Terry trpí, protože manželka Toni ho i s dětmi opustila a odletěla do Dubaje. A když ho v pátečním podvečeru italský kouč národního týmu Fabio Capello degradoval a připravil o kapitánskou pásku, trpěl znovu. „Odcházel z toho setkání v slzách,“ líčí list Mirror, co se odehrávalo ve Wembley.

Kapitán Chelsea John Terryfoto: Reuters/Eddie Keogh

Jeho někdejší spoluhráč v Chelsea a velký kamarád Wayne Bridge, který teď kope v Manchesteur City, ale dál spolu oblékají dres anglické reprezentace, trpí také, protože jeho francouzská přítelkyně a matka jeho syna Vanessa mu nasadila parohy právě s Terrym. A dokonce mnohokrát, takže milostný vztah nakonec završil potrat, který Terry údajně zaplatil.

<img alt="Paul Scholes z Manchesteru United (vlevo), Wayne Bridge (uprostřed) a Frank Lampard z Chelsea ve finále FA Cupu ve Wembley." height="265" src="http://im.sport.cz/344/93441-article-1pqcf.jpg" width="400"/><span class="imgTitle">Wayne Bridge (uprostřed) ještě v dresu Chelsea, který s Terrym oblékal.</span><span class="author">foto: <a href="http://www.reuters.cz/">Reuters</a>/REUTERS/Eddie Keogh</span>

Trpí však i třiatřicetiletá francouzská modelka Vanessa Perroncelová, které dochází, jak moc svému expříteli Bridgeovi ublížila, když jejím milostný románek s Johnem Terrym vyplaval na světlo světa. „Vím, jak moc ho to bolí a jak je to pro něho hrozné. Kéž by se dalo všechno vrátit zpátky, protože je ho pořád z celého srdce miluji,“ přiznala se podle listu Mirror své nejlepší přítelkyni Antonii.

Šla však ještě dál... „Nedokážu si samozřejmě představit, že by se ke mně vrátil poté, co si přečetl všechny lži, jež se v minulých dnech objevily. Byli jsme spolu zasnoubeni a chtěla jsem s ním strávit zbytek života. S Waynem a nikoli s Johnem,“ svěřovala se krásná modelka Vanessa, která dál odmítá potvrdit nebo naopak popřít svůj poměr s Terrym. Natož aby přiznala, že kapitán anglické reprezentace ji poslal na potrat, který pak zaplatil.

„Znali jsme se a on mi prostě jen nabídl podporu,“ přiznala se podle Mirroru přátelům. Že by si však chtěl Terry za 800 tisíc liber - tedy za 24 miliónu korun - chtěl koupit její mlčení, to dál tvrdošíjně popírá. „My byli jen přátelé, on se zastavil maximálně na šálek čaje, ani náhradní klíče od mého bytu neměl,“ svěřila se údajně své nejlepší přítelkyni.

Milenka Johna Terryho a bývalá přítelkyně Wana Bridge Vanessa Peroncelová.foto: ČTK/AP/Tim Ireland

Teď ovšem Vanessa touží, aby se obránce Citizens Wayne Bridge vrátil. Vídá ho jen ve dnech, kdy si přijde pro jejich společného syna Jaydona.

„Pro mě i pro tříletého Jaydona by bylo úžasné, kdyby se vrátil. Věřím, že ještě není pozdě,“ škemrá nevěrná Vanessa a prosí expřítele Bridge o odpuštění.

Reklama

Související témata: