Hlavní obsah

Nejen Bridge a Terryho, měla jsem jich v posteli z Chelsea pět, tvrdí dračice Vanessa

LONDÝN

„A ten počet také nesouhlasí,“ mohla by modelka Vanessa parafrázovat slova českého fotbalisty Tomáše Ujfalušiho po pověstném večírku v apartmá 433 dejvického hotelu Praha. Ona totiž neměla v posteli jen svého přítele a otce tříletého syna Wayna Bridge a kapitána Chelsea Johna Terryho, jenž ji nakonec poslal na potrat, ale i další tři hráče Blues. Teď o tom napíše knihu.

Foto: Tim Ireland, ČTK/AP

Milenka Johna Terryho a bývalá přítelkyně Wana Bridge Vanessa Peroncelová

Článek

Sexuální skandál kolem třiatřicetileté Vanessy Peroncelové a exkapitána anglické fotbalové reprezentace Johna Terryho se rozrůstá do obřích rozměrů. Zvláště teď, kdy se sexuální dračice chystá psát knihu, v níž odhalí, s kolika hráči Blues opravdu spala. Má jich být pět, takže o Chelsea se teď na ostrovech vtipkuje, že její dres oblékají samí švagři. Ale kdo ví, kolik jich Francouzka nakonec přizná...

Modrá armáda stojí za Terrym

Zatímco trenér Ancelotti i třeba fanoušci Blues vyjadřují Terrymu bezvýhradnou podporu, což v posledním utkání s Arsenalem dokazovali obřími transparenty s nápisy: „John Terry - jediný správný kapitán pro Anglii“ nebo „Modrá armáda Chelsea stojí za tebou“ a skandováním hesel vyjadřujících podporu milovanému vůdci jejich mužstva, na jeho milenku Vanessu vyplouvají na světlo světa další a další pikantnosti.

Že by John Terry vyhlížel, kdo byl tím pátým?foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Prvním zásekem Gudjohnson

Nikoli jen Bridge a Terry, ale i tři další hráčií Chelsea se v její posteli vystřídali.  Prvním zásekem na její pažbě se stal Islanďan Eidur Gudjohnsen, který si ji dokonce přestěhoval do hnízdečka lásky poblíž Stamford Bridge, druhým pak rumunský internacionál Adrian Mutu. Teprve pak přišel na řadu Wayne Bridge, s nímž se zasnoubila a porodila mu syna, než ho vystřídal kapitán Chelsea a národního týmu Anglie John Terry.

Kdo byl tím pátým?

Mezi těmito čtyřmi muži se ovšem pohybuje ještě pátý hráč Chelsea, kterého vášnivá Francouzka pobláznila. O jeho jménu se ale všichni jen dohadují, protože si prostřednictvím soudu vymohl, že se nesmí objevit v žádných novinách. Uspěl, takže je stále inkognito. Terry to zkoušel rovněž, ale minulý týden u soudu neuspěl a celá jeho sexuální aféra vyplavala na světlo světa.

Dračice z nočního klubu

Kdo je vůbec ona sexuální dračice, která pobláznila půlku Chelsea? A jak na ni hráči Blues vůbec přišli? Vanessa pochází z francouzského Azurového pobřeží, kde začínala v módním butiku a poté zkoušela kariéru modelky. Na přehlídkových molech však neprorazila, takže se vydala hledat štěstí do Anglie. Našla si skromný byt, za který platila měsíčně 500 liber, obstarala si práci v elitním nočním klubu Elyseum v Soho, kde vydělávala 150 liber týdně. Samozřejmě že třela bídu s nouzí, neboť s platem nevycházela.

Milenka Johna Terryho a bývalá přítelkyně Wana Bridge Vanessa Peroncelová.foto: ČTK/AP/Tim Ireland

Měla však štěstí, neboť častými hosty v aristoktratickém nočním klubu byli právě fotbalisté Chelsea, kteří byli schopni za noc utratit i třeba 15 tisíc liber. Tam se také seznámili s dračicí Vanessou, která okouzlila jednoho po druhém. Gudjohnsena, Mutua, Bridge, Terryho... Přestěhovala se do luxusního bytu, začala žít na vysoké noze. Daily Mail například zjistil, že když společně s manželkami a přítelkyněmi anglických reprezentantů vyrazila na světový šampionát do Německa před čtyřmi lety, utratila bez mrknutí oka 4000 liber.

Kniha vzpomínek má vyjít v létě

Teď má štěstí zase, neboť jisté londýnské nakladatelství jí nabídlo čtvrt miliónu liber, tedy asi sedm a půl miliónu korun za knihu, v níž řekne ryzí pravdu o svém vztahu s Bridgem, Terrym a dalšími fotbalisty Chelsea. Nakladatelství tvrdí, že Vanessa na nabídku kývla a avizuje, že kniha se objeví na pultech v létě. Přesně v době světového šampionátu v Jižní Africe.

Reklama

Související témata: