Hlavní obsah

Terry nevěru ustál, ba co víc, v Emirátech jeho klučičí Chelsea porazila Liverpool

LONDÝN

Happy end, jak z románu pro paní a dívky. John Terry a jeho manželka Toni na londýnském letišti Heathrow. Držící se za ruce, zamilovaně na sebe hledící, cukrující jako dvě hrdličky. Rozvod momentálně nejsledovanějšího páru na britských ostrovech se nekoná, neboť kapitán fotbalové Chelsea během krátké návštěvy Dubaje nevěru zahladil a s matkou svých dvojčat se až dojemně usmířil.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

John Terry nevěru ustál, manželku si usmířil a vrátil se do Anglie v nejlepší pohodě.

Článek

Dosáhl svého. Přiletěl do Emirátů, aby zachránil krachující manželství a zahrál podváděné manželce Toni na city tak, že mu padla do náruče. Sexuální skandál je zapomenut, Terryho poměr s dračicí Vanessou, francouzskou modelkou a přítelkyní jeho někdejšího spoluhráče v Chelsea Bridge, přikryl po usmiřovací misi do Dubaje prach zapomnění.

Milenka Johna Terryho a bývalá přítelkyně Wayna Bridge Vanessa Peroncelováfoto: ČTK/AP/Tim Ireland

Už v dubajském aquaparku se chovali jako zamilovaní novomanželé. Ona v krajkových bikinách vyzdobených otisky rtěnky, on v pestrých bermudách řádili ve vodopádech na nafukovacím člunu, řičeli radostí ze vzrušující jízdy ve vlnách, vyměňovali si zamilované pohledy a láskyplně se líbali. A na písečné pláži u hotelu Atlantis rodinná idylka, které se zúčastnila i dvojčata John Georgie a Summer Rose  a rodiče Terryho manželky, pokračovala.

„Byly to skvělé dny a všechno je v nejlepší pohodě,“ doslova zářil John Terry, který kvůli sexuálnímu poměru s francouzskou milenkou Vanessou, jež musela kvůli němu i na potrat, přišel o kapitánskou pásku anglické reprezentace.

Rozvod, po němž by musel manželce vyplatit sedmnnáct miliónů liber, se nekoná.

Manželku vzal na intimní večeři při svíčkách v pěti hvězdičkovém hotelu Le Royal Meridine, na druhý den si nedaleko od hotelu zahrál dokonce na dvě brány se žáky fotbalové školy konkurenčního Liverpoolu, které přivezl do Emirátů někdejší hráč Manchesteru City a Cardiffu Trevor Sinclair.

„Kdo jiný mohl mít navrch než Chelsea,“ culil se Terry, když školáci kolem něho porazili Liverpool 2:1. „Nemohu uvěřit, že jsem hrál fotbal s Johnem Terrym. Vždyť on je fotbalovou legendou. Hned to musím zavolat mamince a všem kamarádům,“ rozplýval se jeden ze čtrnáctiletých kluků, zatímco Terry samozřejmě také zářil.

Nevěru ustál, s manželkou a dětmi se vrátil jako zamilovaný pár do Anglie a už v sobotu může vést na trávníku Wolverhamptonu Wanderers svou Chelsea jako kapitán k další bitvě v Premier League.

Reklama

Související témata: